Skip to main content

به گزارش هموار کنکور،

در دنیای امروز و در عصر تکنولوژی و سرعت و صنعت، انسانیت همان قطعه ی گم شده از پازل زندگی ماست.

به همین دلیل است که علوم انسانی یکی از بهترین علومی است که می توان آموخت.

به امید اینکه انسان باشیم.

هموار کنکور

به گزارش هموار کنکور، زعفران موجب عملکرد بهتر مغز انسان خواهد شد.

زعفران یک محصول کشاورزی بسیار با ارزش و گران قیمت کشور ما است که به سایر کشور های دنیا صادر می شود و در بازار های بین المللی با نرخ قابل توجهی به فروش می رسد.

شرکت های بزرگ فعال در عرصه توزیع و فروش زعفران یک مثقالی، این محصول را در بسته بندی های مختلفی در سطح کشور عرضه می کنند و با قیمت های گوناگونی به دست مصرف کننده ها می رسانند.

با توجه به جایگاه ویژه ای که زعفران در بازار های خرید و فروش سطح دنیا پیدا کرده است،

توجه به امر بسته بندی صحیح این محصول و طراحی کردن بسته های شکیل و مناسب برای آن از اهمیت زیادی در رونق بازار این محصول برخوردار است

و بر این اساس انواع زعفران بسته بندی شده شامل موارد زیر هستند:

  1. زعفران ممکن است در داخل قوطی های خاتم کاری شده زیبایی که با نقوش و طرح های سنتی ایرانی تزئین شده اند قرار بگیرد و در بازار های خرید و فروش عرضه شود.
  2. این محصول ممکن است در داخل قوطی ها و بسته بندی های کریستالی و شیشه ای قرار داده شود، که از زیبایی و جذابیت خیلی زیادی برخوردار هستند و بهترین متریال برای بسته بندی کردن محصولات خوراکی می باشند.
  3. یک نمونه دیگر از بسته بندی های رایج این محصول، استفاده از پاکت های مقوایی مخصوص زعفران است که با استفاده از یک لایه پلاستیک شفاف از نفوذ نم و رطوبت محافظت می شوند.

در طراحی هر یک از این بسته بندی ها باید به دوام و استحکام آن ها، عدم نفوذ عوامل محیطی مانند رطوبت و غبار و مشتری پسند بودن این محصولات توجه بسیار زیادی مبذول داشته شود.

هرگز از مصرف زعفران طبیعی در غذای خود غافل نشوید.

به گزارش هموار کنکور، روغن سویا کمک زیادی به سلامتی و حافظه انسان می کند.

روغن های گیاهی یا حیوانی یکی از محصولات غذایی ضروری ما انسان ها هستند، که همه روزه در طبخ غذا های مختلف به کار ما می آیند و در این بین روغن سویا یکی از پرمصرف ترین انواع این محصولات است.

کارخانه های تولید روغن سویا عمده، این محصول را بعد از تولید به صورت مستقیم و در حجم خیلی زیادی در بازار های خرید و فروش سطح کشور ما توزیع کرده و به دست مصرف کننده ها می رسانند.

در واحد های صنعتی و تولیدی که در زمینه ساخت محصولات خوراکی فعالیت می کنند، برای تولید کردن بهترین و مرغوب ترین روغن سویا چند مرحله کنترل کیفی بر روی محصول انجام می شود، که شامل موارد زیر هستند:

  • بررسی کنجاله سویا پیش از روغن کشی از نظر میزان ویتامین های محلول در آب، سلامت کنجاله ها، میزان پروتئین و چربی های موجود در داخل آن ها و میزان کلسترول آن ها.
  • بررسی کیفیت روغن بدست آمده از سویا از نظر رنگ، غلظت، پایداری و تحمل پذیری نسبت به حرارت، نور خورشید و سایر عوامل محیطی که ممکن است بر روی عملکرد و مرغوبیت این محصول تاثیر داشته باشند.
  • همچنین باید مدت زمان داغ شدن روغن، زمان سوختن و تغییر رنگ پیدا کردن محصول، میزان جذب در داخل مواد غذایی، مقدار اسید های چرب موجود در داخل محصول و میزان گرانروی آن را هم مورد بررسی قرار داد.

در نهایت با سنجش تمام این موارد می توان بهترین نوع این محصول را که برای استفاده انسان ها مناسب است را مشخص کرده و روانه بازار های مصرف نمود.

سوالی که معمولا در ذهن تمام مصرف کننده ها شکل می گیرد، این است

خواص و فواید روغن سویا چیست و آیا این محصول برای سلامتی انسان ها مفید می باشد یا نه؟

برای دستیابی به پاسخ این سوال پیشنهاد می شود با ادامه این مطلب همراه باشید.

  • این محصول سرشار از اسید های چرب غیر اشباع و فاقد ترانس است، که به راحتی در داخل رگ های خونی جریان پیدا کرده و موجب انسداد آن ها نمی شوند، پس به حفظ سلامتی قلب و عروق کمک می کنند.
  • روغن بدست آمده از دانه های سویا سرشار از ویتامین کا است، که به سلامتی کلی متابولیسم انسان کمک کرده و می تواند در افزایش استحکام استخوان ها نیز موثر باشد.
  • این روغن به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین ای و ث به حفظ طراوت و شادابی پوست کمک کرده و مثل یک نرم کننده و آبرسان طبیعی عمل می کند و پوست شما را سرحال می نماید و موجب جوان سازی و رفع چروک های ریز آن می شود.
  • اسید های چربی همچون امگا3 و امگا6 موجود در داخل این روغن گیاهی به تقویت حافظه انسان کمک می کنند و از بروز بیماری آلزایمر، زوال عقل و فراموشی در سنین پیری هم جلوگیری می نمایند، به علاوه این اسید ها از ابتلا به دیابت هم پیشگیری می کنند.

پس حتما روغن سویا را در وعده های غذایی خود جای دهید.

به گزارش هموار کنکور، مصرف شیره خرما خواص زیادی برای حافظه و افزایش یادگیری دارد.

شیره خرما یک محصول بسیار مغذی و خوش طعم است که از میوه پرخاصیت خرما حاصل می شود و می تواند به خوبی بسیاری از نیاز های بدن انسان را تامین کند، به همین دلیل نرخ آن کمی گران می باشد.

استعلام کردن قیمت روز شیره خرما اعلا بوشهر در بازار های داخلی کشور ما از طریق مراکز اصلی پخش کننده این محصول و به طرق مختلفی برای مصرف کننده های ایرانی امکان پذیر می باشد.

خیلی از مصرف کننده ها ممکن است با این سوال مواجه باشند، که مشخصات و علائم شناسایی کردن باکیفیت ترین شیره خرما بوشهر در بازار های مصرف چیست؟ برای اینکه با این مشخصات آشنا شوید و بتوانید یک شیره اعلا و طبیعی را خریداری کنید، پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید.

  • شیره خرما عصاره و شهد داخلی میوه ی خرما است، پس عطر و طعم آن هم شبیه به همین میوه می باشد، پس اولین کاری که در هنگام خرید محصول می توانید انجام دهید، بوییدن شیره و چشیدن کمی از آن می باشد.
  • شیره خرما مایعی نسبتا غلیظ است، اما میزان این غلظت باید متوسط باشد، یعنی نه مثل عسل به قاشق بچسبد و نه مثل آب روان باشد، که برای بررسی کردن این مورد می توانید کمی از شیره را با قاشق بردارید و دوباره به داخل ظرف برگردانید.
  • یک شیره مرغوب بوی ترشیدگی یا طعم ترش ندارد و نباید در داخل آن طعم یا عطری که نشانه سوختگی باشد حس شود.
  • رنگ شیره خرما قهوه ای تیره می باشد و از نظر ظاهری هم بسیار شفاف به نظر می رسد.
  • یک شیره اصل و درجه یک به هیچ وجه شکرک نخواهد زد و به راحتی می توان آن را برای مدتها نگهداری و استفاده کرد.

یادتان باشد حتما از این محصول به صورت روزانه استفاده کنید تا از مغز سالمی بهره مند شوید.

تحقیق کیفی در علوم انسانی

به گزارش هموار کنکور، علوم انسانی علم انسان شناسی است.

پس همواره از تحقیق کیفی در علوم انسانی ، با روش

پدیدار شناسی، قوم نگاری، زمینه ای، مطالعه موردی و … استفاده می شود.

چرا که ما در این مبحث به دنبال اعداد و ارقام و اندازه گیری واحد ها نیستیم.

ما به دنبال بررسی افکار، عواطف، احساسات، تجربه ها، باورها، عقاید

و به طور کلی تجربه زیسته هر فرد می باشیم.

چنین تحقیقی فقط با مطالعه و مشاهده عمیق و همه جانبه

از زندگی فرد یا افراد در محیط واقعی، ملموس و طبیعی زندگی آن ها امکان پذیر است.

مطالعه کیفی یک روش تحقیق و مطالعه طبیعت گراست.

چرا که به هیچ وجه، هیچ تغییر یا دستکاری در محیط طبیعی افراد ایجاد نخواهد کرد.

یک محقق در این روش فقط مشاهده گر، شنونده و ناظری همراه و پیگیر خواهد بود.

او هرگز کسی را قضاوت و داوری نمی کند و هیچ ایده یا نظری را به او القا نخواهد کرد.

بلکه تلاش می کند بدون دستکاری و دخالت در زندگی فرد،

تنها تجارب و احساسات او را مورد مطالعه قرار داده

یک گزارش کامل و جامع از آن تهیه کرده و

برای مطالعه و تحقیق بیشتر یا دست یابی به شناخت عمیق تر،

در اختیار محققان، درمانگران و دست اندر کاران

فعال در جوامع بشری قرار دهد.

از این رو یک محقق کیفی در زمینه علوم انسانی

مانند یک گزارشگر و یک نویسنده کاملا صادق عمل می کند

و تصویری واقعی از زندگی بشر به دیگران نشان می دهد و احساسات او را منعکس می سازد.

لطفا کامنت فراموش نشه. نظرات شما به من انرژی میده